Elite Art Gallery

iqoption comrecensioni

IDENTITĂŢI – expoziție și recitalposter 50x70-page-001

A zecea generație de bursieri selectați în cadrul programului Tinere Talente

Fundația Principesa Margareta a României în parteneriat cu Elite Art Gallery vă invită în perioada 27 martie-1 aprilie la expoziția cu titlul ,,Identități” ce reunește lucrările celei de-a zecea generație de artiști, selectați în cadrul  programului Tinere Talente.

Expoziția “Identități” este găzduită de Elite Art Gallery și reprezintă evenimentul de debut a tinerilor talentați în arte vizuale și muzică, care au fost recent selectați ca bursieri în cadrul programului, ediția 2017. Vernisajul expoziției are loc luni, 27 martie, la ora 18.30 și va debuta cu un recital de muzică clasică susținut de bursierii Tinere Talente.

تجارة الخيارات الثنائية بالنسبة لي “Identități” este un eveniment tradițional organizat de Fundația Principesa Margareta a României, acesta fiind cel de-al șaselea an în care bursierii își expun lucrări din domeniile pictură, grafică, sculptură sau design vestimentar în cadrul unei expoziții de debut, pentru a transmite publicului mesajul lor artistic. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 27 martie – 1 aprilie 2017, la Elite Art Gallery  din Piaţa Naţiunilor Unite, Nr. 3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, Bucureşti.

http://secondclothing.com/?k=bd-swiss-promo-code bd swiss promo code În luna ianuarie a acestui an, Fundația Principesa Margareta a României a organizat o selecție națională, implicând un onorant juriu de specialitate. În urma selecției 36 de tineri artiști au devenit bursieri ai programului Tinere Talente, ediția 2017.  Aceștia vor primi burse individuale de până la 2.000 de euro pentru dezvoltare, pe perioada unui an calendaristic. În plus vor avea posibilitatea de a participa la concursuri naționale și internaționale, cursuri de maiestrie și ateliere, de a achiziționa instrumente și materiale de lucru. Totodată tinerii vor avea ocazia, ca pe tot parcursul anului, să se întâlnească cu mentori – artiști de renume și personalități recunoscute în domeniul artistic ales.

binäre optionen testkonto demo ohne registrierung Programul Tinere Talente susține și promovează artiști din familii modeste, care nu își pot dezvolta potențialul din cauza lipsurilor materiale. Bursierii sunt tineri cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani care studiază la liceele și universitățile de muzică și arte din toată țara.

http://www.symstar.co.uk/?civka=come-si-f%C3%A0-trading&7f1=8d come si fà trading Fundația Principesa Margareta a României mulțumește pentru implicare membrilor juriului care au dăruit din timpul lor pentru a îi selecta din 120 de candidați pe cei 36 de bursieri. De asemenea, mulțumește pentru generozitate partenerilor și sponsorilor care susțin financiar ediția Tinere Talente 2017.

Testimoniale

Proiectul “Suvenir de București – De la nostalgii interbelice la obiect contemporan” mi-a oferit prilejul de a deosebi suvenirul…de oriunde ca reflex turistic al trecerii grăbite, de acel suvenir – amintire – memorie, ca proces, el însuși creator de valori, și totodată, prin tematica sa generoasă, mi-a dat ocazia regăsirii unor “daruri” uitate, neprețuite și neglijate în chip proletcultist.
”Cătălin ”arhitect

forex uae exchange rate  

opcje binarne wypłaty  

911 Essay Writing Help